Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Velká fotosoutěž na Vzdělání.CZ

Velká fotosoutěž na Vzdělání.CZ

I letos pro vás má portál Vzdělání.CZ velkou soutěž! O co v ní půjde? Stačí, když odpovíte správně na 3 soutěžní otázky a pošlete společně s odpověďmi i fotku, která bude na téma "vzdělání". 3 nejoriginálnějsí fotky budou odměněny skvělými cenami. Co všechno je ve hře? První 3 výherci získají knihu z nakladatelství HOST dle vlastního výběru, 2 knihy z Nakladatelství FRAGMENT dle vlastního výběru a balíček se souborem 3 vybraných  knih z nakladatelství GRADA. 

Jak na to? 

Pokud patříte mezi "fotící nadšence", tak neváhejte a pošlete svoji fotografii na téma "Vzdělání". Spolu s fotkou pošlete také správné odpovědi na soutěžní otázky a výhra může být vaše.  Začátkem října budou odměněni tři výherci s těmi nejoriginálnějsími fotkami, kteří odpověděli správně na všechny tři otázky.

Kde najdete otázky a odpovědi?

Na stránkách soutěže: http://clanky.vzdelani.cz/velka-soutez-s-portalem-vzdelanicz-a5584

Jaký je termín?

Své fotky, včetně odpovědí na otázky,  můžete posílat na adresu redakce: redakce@vzdelani.cz

Do 30. září 2014

Začátkem října vybere  odborná porota tři výherce, kteří získají ceny. Nejoriginálnější fotky zveřejníme na Vzdělání.CZ i na našem Facebooku.

Soutěžící, kteří se do soutěže zapojí, se zaručují, že jsou autory zaslané fotografie. V rámci své účasti v soutěži také souhlasí se zveřejněním fotografie na portálu Vzdělání.CZ.

Co můžete vyhrát?

1. místo: Soutěžící, který se umístí na prvním místě získá:

  • 2 knihy dle vlastního výběru z Nakladatelství FRAGMENT,
  • knihu dle vlastního výběru z nakladatelství HOST,
  • balíček se souborem 3 vybraných  knih z nakladatelství GRADA (jedná se o knihy: Velký lexikon společenského chování, Pozitivní myšlení, Myšlenkové mapy).

2. místo:  balíček se souborem 3 vybraných knih z nakladatelství GRADA, kniha dle vlastního výběru z nakladatelství HOST a kniha dle vlastního výběru z Nakladatelství Fragment.

3. místo: balíček se souborem 3 vybraných  knih z nakladatelství GRADA, kniha dle vlastního výběru z nakladatelství HOST a kniha dle vlastního výběru z Nakladatelství Fragment.

Pozn. Výherci si mohou vybrat knihy dle vlatsního výběru z aktuálně dostupných knih v e-shopu nakladatelství FRAGMENT a HOST.

Více informací k soutěži najdete na stránkách www.vzdelani.cz.

datum: 11.08.2014 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse