Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » WWW.ISIC.CZ – Nový web je na světě!

WWW.ISIC.CZ – Nový web je na světě!

Během posledních dní jsme pro vás pracovali na úplně nové podobě stránek www.isic.cz. Máme radost, že právě dnes vám můžeme naše stránky představit. Co vás na nich čeká nového?

Design – Nový web byl vytvořen tak, aby pro návštěvníky působil přehledně. Na novém webu požadované informace naleznete jednoduše a rychle.

Databáze slev – Kompletní databáze slev prošla největší proměnou. Zobrazení slev je teď atraktivnější. Slevy můžete zobrazit třemi různými způsoby, získat více informací o poskytovateli slevy nebo si prohlédnout podobné slevy v dané kategorii. Pokud budete se slevou spokojeni nebo zklamáni, můžete slevu ohodnotit nebo zanechat komentář. Slevy je možné i jednoduše sdílet na sociálních sítích.

Studentské jízdné - Všechny informace o slevách v dopravě po celé České republice, ale i v zahraničí, nově naleznete i na novém webu. Dříve informace o využití ISIC v dopravě byly součástí samostatného webu www.studentskejizdne.cz, který zaniká.

Nová sekce Služby – V úplně nové sekci Služby vám přinášíme nabídky z oblasti kariérního rozvoje a vzdělávání. V této sekci naleznete i vstup do našeho eshopu ISIC POINT.

Mobilní verze webu – S mobilní verzí webu si na svém mobilním zařízení najdete jednoduše nejbližší slevu ve vašem okolí nebo informace jak a kde si pořídit svůj nový průkaz.

Jana Rylichová, Product Development and Communications Manager shrnuje práci na novém webu: „Cílem bylo vytvořit moderní, přehledné a „svěží“ stránky pro studenty, které se jim budou líbit, ale hlavně stránky, kde studenti najdou přesně to, co od ISIC očekávají. Proto jsme při vývoji nových stránek aktivně komunikovali se studenty a ptali se jich jak na začátku, tak i v průběhu tvorby nového webu na jejich názor prostřednictvím skupinových diskuzí a online dotazování nebo při závěrečném testování. Děkujeme studentům za jejich spolupráci a jsme hrdí na to, že web byl vytvořen s pomocí studentů a jim na míru.“

Spuštěním nové podoby stránek nic nekončí. Web pro vás budeme nadále vylepšovat a rádi přivítáme i vaše připomínky a návrhy pro zlepšení webu, které můžete směřovat na e-mail info@isic.cz.

Budeme rádi, pokud naše nadšení z nového webu budete sdílet s námi.

www.isic.cz

datum: 29.08.2014 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse