Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Interaktivní mapa - Jazykový kurz na Maltě

Interaktivní mapa - Jazykový kurz na Maltě

Přemýšlíte kam vyjet po zkouškovém? Spojte příjemné s užitečným a vycestujte za angličtinou ma Maltu. Malta je jedním z nejslunnějších ostrovů Evropy s nádhernými plážemi a křišťálově čistou vodou. Odlehlé zátoky jsou ideální k potápění a léto trvá krásných 8 měsíců. Oficiálním jazykem Malty je angličtina a proto je tento ostrov jednou z nejvyhledávanějších destinací pro jazykové kurzy.

Město St. Julian´s není jen městem turismu, ale především městem vzdělání. Nachází se tu Maltská Univerzita - University of Malta, jejiž školství se podobá britskému. Mimo ni působí na ostrově i největší soukromá vzdělávací organizace EF Education First. EF nabízí jazykové kurzy studentům až ze 100 zemí světa. Je akreditovaná evropskou jazykovou organizací EAQUALS a spolupracuje s University of Cambridge.

Při výběru jazykového kurzu dbejte na to, aby jazykové centrum poskytovalo akreditované jazykové kurzy. Každých 6 týdnů byste měli postoupit o jednu jazykovou úroveň výš. Vyberte si mezinárodní školu, která nabízí lekce s malým počtem žáků. Budete mít dostatek prostoru pro sebevyjádření. Po úspěšném absolvování obdržíte mezinárodně uznávaný jazykový certifikát.

Vytvořili jsme pro vás interaktivní mapu, která Vám lépe pomůže poznat tento středomořský drahokam. Najdete na mapě 3 nejkrásnější místa Malty?

1. Modrá Laguna – Azurově modrá písečná laguna. Leží na útesech a potápečům bujarý podmořský svět.

2. Azurové okno - 80 metrů vysoký kamenný přírodní oblouk na ostrově Gozo.

3. Modrá díra – Ráj pro potápění. Modrá díra je 10 široký a 25 hluboký komín ve vápenci na ostrově Gozo.

datum: 20.02.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse