Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » VŠPP umožňuje studovat od února

VŠPP umožňuje studovat od února

Studentů, kteří si vyberou špatnou školu, je spousta. Někteří zatnou zuby a dostudují to, co si zvolili, a pak se v životě věnují něčemu úplně jinému. Jiní seberou dostatek odvahy a jednají hned. Vždyť není na co čekat, život utíká rychle a neměli bychom ho promarnit děláním toho, co nás nebaví.

Proč změnit školu?

Studenti si někdy téměř namátkou zvolí obor, o němž si myslí, že je bude bavit, ale teprve při studiu poznávají jeho úskalí. Pokud je objeví v prvním ročníku, je to fajn. V takovém případě se nemá cenu přemáhat, změna oboru stojí za to. Někdy se ovšem naskytnou i případy, že studentům nevyhovuje konkrétní škola, nesednou si s učiteli, spolužáky apod. Možná by to ve druháku bylo lepší, ale třeba také ne. Vhodnější je položit si otázku jakou školu studovat znovu a tentokrát vybrat lépe.

Nemusíte ztratit rok

Kdo přestupuje na jinou školu a stejný obor, má to snazší. Ale ani úplné obrácení zájmů o 180° nemusí znamenat, že je potřeba začínat v září od prvního semestru. Vysoká škola podnikání a práva letos spustila možnost neztrácet čas a přihlásit se ke studiu od února. Nové studenty přijímají přesně od 28. února, proto je nejvyšší čas se rozhodnout pro změnu.

Nabídka oborů je bohatá

Únoroví studenti nejsou oproti těm, kteří začali v září, ničím omezení. Vysoká škola Praha jim nabízí pět různých moderních oborů, po jejichž vystudování není nejmenší problém najít uplatnění. Škola však neláká pouze na atraktivní obory, nýbrž také na nadstandardní atmosféru. Pokud se někomu nelíbí na stávající škole, tady pozná, že to jde i jinak. Jedná se o alternativu ke školám veřejným, kde je vzdělávací proces často nezáživný. Na VŠPP studenti nudu nezažijí a nemusí se stresovat. Kdo chce nastoupit někam, kde se mu už konečně bude líbit, s VŠPP neudělá chybu. I šance studovat bez problémů od února dokazuje, že s odborníky na této škole se dá rozumně domluvit.

 

 

datum: 20.02.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse