Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Cestování za pár korun s Levnocestovani.cz

Cestování za pár korun s Levnocestovani.cz

I když zrovna studujete, tak můžete vyrazit do světa! Levnocestovani.cz vám ukáže letenky za skutečně ty nejnižší ceny. Pomůže vám vyletět z hnízda a poznávat už teď!

Největší přednost jsou letenky

Tím, co zejména najdete na Levnocestovani.cz a čím je nevyhlášenější jsou velmi levné letenky, kdy se do celého světa můžete vydat už za polovinu klasické ceny. Po Evropě se dokonce dostanete už od 135Kč.
Levnocestovani.cz nepublikuje pouze akce leteckých společností, ale také chyby v tarifech nebo výprodeje charterových letů, což je to, že si letadlo pronajme například cestovní agentura a pak se jí nepodaří všechny sedadla vyprodat. Tyto lety bývají poté velmi levné.
Často je to úplně první český server, který informace přináší. Máte tak vysokou šanci ulovit letenku po které toužíte na to nejlepší datum.

Krůček po krůčku individuální turistikou

V případě, že jste ve světě sami ještě nebyli, tak vás Levnocestovani.cz provede od úplných začátků až po konec cesty. Začnete nákupem nejlevnější letenky na trhu, poté se ubytujete ve skvěle hodnoceném hotelu, který je ověřený osobní zkušeností a dostanete radu, zda je dobré zůstat na místě nebo třeba cestovat autem.

Průvodce vám poradí jak se dostat až k hotelu, jestli jíst v restauraci nebo supermarketu nebo kam jet na výlet. Jak vyjednávat s místními i základní slovní zásobu úředního jazyku dané země.
Levnocestovani.cz za vás spočítá veškeré náklady na cestu a myslí na všechno.
A pokud máte přece jen další otázky, na Levnocestovani.cz se schází obrovská komunita zkušených, kteří v poradně rádi poradí.

Na vlastní triko stejně ne?

Je spousta cestovatelů, kteří se na individuální turistiku necítí. To není problém. I od cestovaních agentur se dá sehnat zájezd levně nebo za rozumnou cenu. V každém průvodci můžete najít přesnou kalkulaci, na kolik výlet výjde, když pojedete sami a můžete cenu porovnat se zájezdem agentur.

Na stránce však najdete jen ty skutečně výhodné nabídky. Například na last minute zájezdy nebo právě výše zmíněné výprodeje charterových letů.

Jak stihnout koupit letenku?

Ty nejlevnější bývají pryč rychlostí blesku. Když se přihlásíte k odběru novinek, budete emailem informováni o prodeji jako první a téměř určitě získáte tu, po které toužíte.

Mimo to jsou pro odběratelé k dispozici návody například na to, jak velmi levně procestovat Maledivy nebo Srí Lanku.

 

 

datum: 14.03.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse