Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Přijímačky na VŠ 2018

Přijímačky na VŠ 2018

Na podzim 2017 zahajujeme nulté ročníky - přípravné kurzy, které trvají až do jara 2018. Lektoři s vámi proberou potřebnou látku, doporučenou literaturu, přijímací testy a strategie k přijímacím zkouškám.

Na výběr máte Lékařské fakulty, obor psychologieprávnické fakultyhumanitní a filozofické fakulty, pedagogické oboryžurnalistiku a politologii. K dispozici jsou také kratší typy kurzů a bloky, případně online kurzy.

Naše kurzy vypisujeme v Praze, Brně a Ostravě.

Na výběr máte víkendové termíny (konají se zhruba 1x za 14 dnů v sobotu) nebo variantu všední den (cca 1x týdně ve středu).

Kurzy nabízíme buď samostatně, nebo jako VIP balíček.

 

Co obsahuje VIP balíček? Přípravný kurz, knihy doporučené našimi lektory, e-booky a další bonusy v hodnotě několika set korun zdarma, u většiny balíčků (96 hodin přípravy) navíc s garancí vrácení peněz v případě nepřijetí na vysokou školu.

 

Lékařské fakulty

Právo

Psychologie

VIP balíček

VIP balíček

VIP balíček

 

Nultý ročník

Nultý ročník

Nultý ročník

Politologie

Společenské vědy

Žurnalistika

 

Nultý ročník

 

Nultý ročník

 

Nultý ročník

Semestrální kurzy, bloky kurzů a kratší kurzy

Testové kurzy k maturitě Hravě

TSP, OSP NSZ SCIO

 E-booky - poradenství zdarma

Informace pohromadě k příslušným oborům nabízejí naše e-booky. Stáhnete je zdarma na www.KamPoMaturite.cz/e-booky pro obory psychologie, právo, medicína, ekonomie, nejžádanější obory VŠ, Policejní akademii ČR, testy OSP a TSP a humanitní obory. Doplnili jsme také e-booky k přijímacím zkouškám na střední školu a k maturitě.

Učebnice k přijímacím zkouškám i maturitě

Seženete u nás všechny učebnice k maturitě i doporučenou literaturu k přijímacím zkouškám na vysoké školy.

Učebnice a skripta pro přípravu na přijímačky jsme vám pro přehlednost seřadili podle jednotlivých fakult. Máme i vychytávky jako Modelové otázky k přijímacím zkouškám na 1. LF UK nebo 2. lékařskou fakultu UKTestové otázky z fyziky, chemie a biologie LF MU nebo řešení otázek přijímaček Policejní akademie ČR v Praze.

datum: 17.03.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse