Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Soutěž o 5 knih od nakladatelství Portál: Trénink mentální kondice

Soutěž o 5 knih od nakladatelství Portál: Trénink mentální kondice

Do 17. září jste mohli soutěži o jednu z pěti knih nakladatelství Portál Trénink mentální kondice. Dorazilo nám přes 70 správných odpovědí, vylosovali jsme tyto výherce: Jan W., Pardubice, Martin P., Litoměřice, Milan H., Hodonín, Petra A., Sezimovo Ústí, Helena Č., Písek. Výhercům gratulujeme a kontakty předáváme nakladatelství Portál pro odeslání výher. Děkujeme všem soutěžícím za účast!
 

Co bylo potřeba pro výhru udělat?

Stačilo odpovědět správně na soutěžní otázku, poslat nám správnou odpověď e-mailem do 17. září 2017, a mít štěstí při losování, které proběhlo dnes, 18. 9. Kontakty předáváme nakladatelství Portál pro odeslání výher.

Soutěžní otázka:

První město, jehož název získáte vyluštěním úkolu v ukázce z knihy Trénink mentální kondice je:

a) Lukavice
b) Letohrad
c) Lískovice

Nápovědu najdete zde.

Odpověď zasílejte na adresu info@kampomaturite.cz spolu s kontaktem na sebe do 17. 9. 2017. 

Přejeme hodně štěstí!

Účastnit se můžete pouze 1x z 1 e-mailové adresy, pod stejným jménem nebo stejnou kontaktní adresou. Výherce má nárok na 1 knihu, celkem je k dispozici 5 výher. Výhry nejsou vymahatelné a směnitelné za peníze. Odesláním e-mailu poskytujete souhlas s předáním kontaktních údajů nakladatelství Portál a se zveřejněním jména a obce na našich stránkách a FB profilech po ukončení soutěže. Vyhrazujeme si právo upravit pravidla a právo rozhodnout s konečnou platností.

datum: 01.09.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse