Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Gympl nebo obchodku? Kadeřnice nebo kosmetička? Učitel či historik? Na kterou školu se mám hlásit?

Gympl nebo obchodku? Kadeřnice nebo kosmetička? Učitel či historik? Na kterou školu se mám hlásit?

Již 25. ročník výstavy Středoškolák, vysokoškolák se koná 1. a 2. prosince na výstavišti Černá louka v Ostravě. Výběr správně zvolené střední či vysoké školy hraje významnou roli pro budoucí život každého studenta. Je třeba ho brát zodpovědně a nezařadit se tak jenom k těm „vystudovaným, vyučeným“ nebo na seznam uchazečů o zaměstnání.

Středoškolák, vysokoškolák nabídne rodičům, žákům a  studentům cenné informace prostřednictvím vystavujících škol spolu s dalšími vzdělávacími zařízeními. Návštěvníci zde mají příležitost osobního setkání se zástupci škol nejen z Moravskoslezského kraje a okolí, ale celé České republiky. Ti jsou připraveni zodpovědět nejrůznější dotazy týkající se výukových oborů, dopravy, ubytování, studijních pobytů a dalších možností uplatnění na trhu práce.

V rámci doprovodného programu bude na podiu přehlídka nejrůznějších oborů. Přednášky na téma výměnné pobyty, studium v zahraničí. Putovní výstava MNICHOV – OKUPACE – OSVOBOZENÍ. Klub zaměstnavatelů předá ocenění DOPORUČENO ZAMĚSTNAVATELI  středním školám v Moravskoslezském kraji. Toto ocenění udělují významní zaměstnavatelé středním školám, které nejlépe připravují své absolventy na zaměstnání.

http://cerna-louka.cz/cs/stredoskolak-vysokoskolak-2017

datum: 10.11.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse