Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Soutěž o batoh Explore je u konce

Soutěž o batoh Explore je u konce

Ve speciální předvánoční soutěži o studentský batoh Explore Viki Rainbow od AndyBags zvítězila Lucie P., Rohatec - gratulujeme! 

Co jste mohli vyhrát?

Studentský batoh Explore Viki Rainbow od AndyBags je krasavec o objemu 23 litrů s detaily, které vás nadchnou - pokochat se můžete zde.

Co je potřeba pro výhru udělat?

Stačilo poslat nám správnou odpověď e-mailem do magického data 12. 12. 2018, a mít štěstí při losování, které proběhlo 13. 12. 2018.

Soutěžní otázka:

Co je nejznámějším prvkem batohů EXPLORE?

Nápovědu najdete zde.

Správnou odpověď: koncept 2 v 1 - nám poslalo 42 z vás.

Výherkyni gratulujeme a všem děkujeme za účast!

Pravidla:

Účastnit se můžete pouze 1x z 1 e-mailové adresy, pod stejným jménem nebo stejnou kontaktní adresou. Podmínkou pro zařazení do soutěže je uvedení správné odpovědi, úplné adresy pro doručení výhry a telefonního čísla. Výherce bude vylosován 13. 12. 2018 a má nárok na 1 batoh, celkem je k dispozici 1 výhra. Výhra není vymahatelná a směnitelná za peníze, nezaručujeme dodání výhry do Vánoc. Odesláním e-mailu poskytujete souhlas s předáním kontaktních údajů AndyBags a se zveřejněním obce, jména a prvního písmene příjmení na našich stránkách a FB profilech po ukončení soutěže. Vyhrazujeme si právo upravit pravidla a právo rozhodnout s konečnou platností. 

 

datum: 13.12.2018 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse