Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Soutěž o 5 knih od nakladatelství Portál: Cvičení mentální kondice - soutěž je u konce

Soutěž o 5 knih od nakladatelství Portál: Cvičení mentální kondice - soutěž je u konce

Dali jste si novoroční předsevzetí dostat tělo do formy? Až do 14. února jste mohli soutěžit o jednu z pěti knih od nakladatelství Portál - Cvičení mentální kondice, a přidat si tak i mentální trénink. Výherci se stávají Ludmila B. (Mistřice), Hana P. (Ústí n. L.), Martin P. (Lovosice), Vítězslav Č. (Javorník n. V.), Jiřina Č. (Cheb). Vítězům gratulujeme!

Co bylo potřeba pro výhru udělat?

Stačilo poslat nám správnou odpověď e-mailem do 14. února 2019, a mít štěstí při losování, které proběhlo 15. 2. 2019.

Soutěžní otázka:

Autorka knihy Cvičení mentální kondice Jana Bílková v Portále vydala ještě knihu:

  1. Trénink mentální kondice
  2. Trénink slovní zásoby pro každý věk
  3. Trénujte si paměť

Nápovědu jste mohli najít na obchod.portal.cz a odpověď zaslat na adresu info@kampomaturite.cz spolu s kontaktem na sebe do 14. 2. 2019.


Děkujeme všem za účast!
 

Pravidla:

Účastnit se můžete pouze 1x z 1 e-mailové adresy, pod stejným jménem nebo stejnou kontaktní adresou. Počítají se pouze odpovědi doručené od 1. do 14. 2. 2019. Výherce má nárok na 1 knihu, celkem je k dispozici 5 výher. Výhry nejsou vymahatelné a směnitelné za peníze. Odesláním e-mailu poskytujete souhlas s předáním kontaktních údajů nakladatelství Portál a se zveřejněním jména, prvního písmene příjmení a obce na našich stránkách a FB profilech po ukončení soutěže. Vyhrazujeme si právo upravit pravidla a právo rozhodnout s konečnou platností.

datum: 15.02.2019 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse