přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)

Kategorie: Hotelnictví a turismus
Typ práce: Seminárky/referáty
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Jedná se o klasický jídelní a nápojový lístek kavárny Grande Pignatta. Obsahuje fotografie a ceny jednotlivých položek.
| Další práce od tohoto autora | ||
|---|---|---|
| 1. | Jídelní lístek - česká kuchyně | 631x |
| 2. | Scénář k oboru Hotelnictví: svatba na vesnici - absolventská práce | 568x |
| 3. | Vegetariánské menu | 373x |
| 4. | Průvodcovská zpráva | 223x |
| 5. | Nápojový lístek - kavárna Grande Pignatta | 190x |
| 6. | Menza ČVUT na Strahově | 116x |
| 7. | Marketingový plán uvedení nového produktu na trh | 36x |
| 8. | Oslava 10. výročí otevření country baru - scénář, praktická maturitní práce | 29x |
| 9. | Podpora prodeje - restaurace na Andělu v Praze | 19x |
| 10. | Itinerář zájezdu do věnných měst | 17x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.