
přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola
Typ práce: Seminárky/referáty
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Heslovitá kusá práce se zabývá pomůckami na pečení a zavařování. Jedná se o suroviny, kterými dochucujeme potraviny, a o kvasné prostředky na pečení chleba. Autor sděluje jejich vlastnosti a využití v gastronomii.
Další práce od tohoto autora | ||
---|---|---|
1. | Jakub Arbes: Newtonův mozek | 934x |
2. | Průvodní dopis k životopisu - vzor | 870x |
3. | Důležité anglické fráze i s překladem | 700x |
4. | Finanční účty - maturitní otázka | 604x |
5. | Moderní literární směry a prokletí básníci - maturitní otázka | 458x |
6. | Realismus v české literatuře v 19. století - maturitní otázka | 352x |
7. | Buřiči - maturitní otázka | 316x |
8. | Cukr, med a sušené ovoce | 219x |
9. | Cestovní kancelář Andy Tours s.r.o., podnikatelský projekt - absolventská práce | 210x |
10. | Maturitní otázky z matematiky pro SŠ | 199x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.