přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)

Kategorie: Ruština
Typ práce: Seminárky/referáty
Škola: Dvořákovo gymnázium Kralupy nad Vltavou, příspěvková organizace, Kralupy nad Vltavou
Charakteristika: Krátká prezentace v ruském jazyce představuje pomocí obrazového materiálu a zápisků v bodech nejprve ruskou kuchyni jako takovou, její základní pokrmy, nejpoužívanější potraviny a národní nápoje. Poté se podrobněji věnuje čtyřem nejtypičtějším ruským jídlům, ke kterým doplňuje potřebné potraviny.
| Další práce od tohoto autora | ||
|---|---|---|
| 1. | Ruská kuchyně - rusky | 976x |
| 2. | William Shakespeare: Rome a Julie (film) - anglicky | 235x |
| 3. | Stephenie Meyer: Twilight - anglicky | 230x |
| 4. | Inscenace Revizora v pražských divadlech - rusky | 204x |
| 5. | Rasismus a xenofobie | 179x |
| 6. | Charakteristika hlásek | 178x |
| 7. | Proces s Miladou Horákovou | 159x |
| 8. | Moderna a avantgarda | 7x |
| 9. | Novověk: první fáze | 4x |
| 10. | Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ - anglicky | 3x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.