Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » My Better Myself: otestujte svou angličtinu, své schopnosti a dovednosti a pobavte se u toho

My Better Myself: otestujte svou angličtinu, své schopnosti a dovednosti a pobavte se u toho

Chystáte se na vysokou školu, připravujete se na profesní činnost a umíte anglicky? Chcete si ověřit, jak se dokážete domluvit s cizinci, prezentovat sebe a své projekty? Chcete poměřit své schopnosti, dovednosti jako teamleadeři ve vyhrocených situacích? Chcete na sobě soustavně pracovat? A kromě toho poznat nové kamarády, přičichnout k cizím kulturám a pobavit se? Pak je My Better Myself Camp 2010 právě pro vás!

V Nesměři u Velkého Meziříčí se letos poprvé sjedou středoškoláci z celého světa. Camp vám nabízí: zlepšení angličtiny, nová přátelství, poznávání jiných kultur, ale také práce na komunikačních dovednostech a získání přehledu o možnostech v budoucím univerzitním, nebo profesním životě.

Během campu budete pracovat na několika projektech. Vyzkoušíte si, jak dokážete spolupracovat, naučíte se toleranci a otevřenosti. Mimo toho se zúčastníte různých sportovních a nočních aktivit.

Camp bude probíhat v anglickém jazyce. Až pojedete domů, budete schopni v angličtině rychle reagovat, souvisle vyjadřovat vaše názory, argumentovat a rozlišovat mezi formální a neformální komunikací.

Camp proběhne ve dvou třináctidenních červencových termínech s kapacitou 40 míst každý. Pokud se domluvíte anglicky (bez ohledu na kvalitu gramatiky) a je vám 15 až 19 let, dveře jsou vám otevřeny.

My Better Myself zaštiťuje AIESEC. Více informací naleznete zde.

datum: 29.04.2010 | autor: Klára

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse