Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Vyrobte nejlepší tablo a vyhrajte maturitní večírek

Vyrobte nejlepší tablo a vyhrajte maturitní večírek

Máme tu soutěž pro všechny maturitní třídy. Dejte si záležet na svém tablu a vyhrajte 20 000 Kč na maturitní mejdan . Absolutní výhru si navíc odnese ne jeden, ale hned dva týmy.

Ve Vodafonu si studenty skutečně hýčkají. Nejen, že je rozmazlují tarifem Student na míru, ještě pro ně vymýšlejí nejrůznější vypečené soutěže. Jako třeba tuhle. Vytvořte co nejlepší tablo, pošlete ho na online@cilichili.cz a můžete vyhrát. Třeba hned jednu ze dvou hlavních cen, což je výše zmíněný příspěvek 20 000 Kč na maturitní večírek a navíc balíček Kamarádi na 12 měsíců zdarma pro celou třídu.
I ostatní ceny stojí za to. Dalších deset tříd vyhrává roční předplatné ČILICHILI a 10 plechovek energetického Big Shocku pro každéno studenta. Prostě si uděláte maturitu po svém. I když je státní.

Soutěž probíhá v pěti týdenních kolech od 28. 4. 2011 do 5. 6. 2011 a hlasovat můžete na speciální stránce. Ve finále od 6. 6. 2011 do 15. 6. 2011 vyberou jednoho vítěze hlasující, druhého odborná porota. Vaše tabla navíc Vodafone rád vystaví ve svých prodejnách.

Takže hurá do práce. Ať se máte po matuře na co těšit.

datum: 04.05.2011 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse