Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Vyber si vysokou školu na Jobs.cz!

Vyber si vysokou školu na Jobs.cz!

Kam jít studovat po střední škole? Na tuto otázku si nyní můžete lépe odpovědět díky novému přehlednému rozcestníku vysokých škol na portálu Jobs.cz.

Jobs.cz se již 15 let snaží být průvodcem vaší kariérou. Tu však začínáte už na střední škole, když se rozhodujete, kam jít studovat. Toto rozhodnutí potom může ovlivnit celé směrování vaší činnosti v budoucnu. Jobs.cz vám nyní chce pomoci zorientovat se při rozhodnutí, kam a proč jít studovat. Portál totiž nově nabízí komplexní přehled vysokých škol, které je možné studovat v České republice.

Rozhodnutí, kam se bude ubírat vaše budoucí kariéra, je velice důležité a pro většinu mladých lidí je to první vážné rozhodnutí v jejich životě. V maturitních ročnících středních škol je každoročně zhruba 100 tisíc studentů, kteří stojí před rozhodnutím, jakou školu a obor zvolit. Proto je důležité mít kompletní informace o všech možnostech a podmínkách studia, náplň jednotlivých studijních oborů, ale také možnosti svého následného uplatnění v praxi a potenciál jednotlivých oborů.

Na jednom místě si budou moci studenti vyzkoušet přijímací testy SCIO, aby si ověřili předpoklady pro možné přijetí ke studiu. Nová sekce vyhledávání vysokých škol na Jobs.cz bude také provázána na výši platu, přehled elitních zaměstnavatelů a možnosti uplatnění v daném oboru po ukončení studia. Zaujmout by vás při navštívení vzdělávací sekce na Jobs.cz mohlo i online diskuzní fórum představitelů VŠ a studentů, kde budete moci čerpat poznatky o studiu přímo od představitelů předních zaměstnavatelů.

Svoji budoucnost můžete nastartovat zde: www.jobs.cz/vysoke-skoly


datum: 14.11.2011 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse