Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Kam na kurz angličtiny? Do Londýna!

Kam na kurz angličtiny? Do Londýna!


Kurzy angličtiny v Londýně nabízí desítky jazykových škol. Jak si ale vybrat tu pravou? "V Londýně nabízíme kurzy angličtiny v kvalitních školách za výjimečné ceny, přičemž každá z nich je orientovaná na trochu jiný typ zákazníka,", říká Karel Klusák, ředitel CK INTACT, která se specializuje na jazykové kurzy v zahraničí.

Které kurzy angličtiny v Londýně byste doporučil pro středoškoláky a vysokoškoláky?

Středoškoláci si oblíbili například školu Internexus, která sídlí na kampusu Regent College v centru Londýna. K dispozici máte posilovnu, tenisový kurt, velkou knihovnu a krásnou zahradu, přitom Oxford Street leží jen pár set metrů od této školy. A když je řeč o Oxford Street, škola United International College je přímo na Oxford Street. 2 týdny kurzu angličtiny v UIC pořídíte už za 6 870 Kč, přičemž UIC získala v anketě LTM Star Awards 2011 ocenění nejlepší škola angličtiny v Evropě! A pokud nechcete studovat angličtinu v centru Londýna, co takhle WImbledon? Škola Milner School of English sídlí ve Wimbledonu, nedaleko slavných tenisových kurtů. 4 týdny kurzu pořídíte už za 14 500 Kč!

Má smysl jet do Londýna třeba jen na 2 nebo 3 týdny?

Určitě má, za dva týdny můžete absolvovat až 60 hodin výuky angličtiny, k tomu si připočtěte hovory se zahraničními spolužáky, komunikaci s hostitelskou rodinou a skutečnost, že kolem Vás bude znít jen angličtina, takže za 2 týdny budete nejméně 80 hodin žít jen angličtinou. Na střední škole máte 4 lekce anglčitiny týdně, takže na 80 lekcí potřebujete nejméně celé pololetí. Je jasné, že kurz angličtiny v zahraničí je mnohem efektivnější než domácí výuka.

Není lepší s objednávkou letního kurzu angličtiny počkat až na červen, určitě budou nějaké last minute nabídky, ne?

V tomto oboru pracuji 22. sezónu a na letní kurzy angličitny v Londýně nikdy žádné last minute nabídky nebyly. Londýn je rozhodně in, a to nejen v letošním olympijském roce, a nejen v České republice. Letní kurzy se určitě plně vyprodají nejpozději do poloviny května. Přímé lety z Prahy sice míří hned na čtyři londýnská letiště. jenže letenky mírně, ale neustále zdražují, takže není na co čekat!

Děkuji za rozhovor.

CK INTACT se specializuje na jazykové kurzy a středoškolské studium v zahraničí, vznikla roku 1991. V letech 2008 - 2011 byla jako jediná česká agentura vždy nominována v kategorii nejlepší jazyková agentura ve střední a východní Evropě v anketě LTM Star Awards.

datum: 23.02.2012 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse