Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » FAJN BRIGÁDY – studentský portál nejen s rozsáhlou nabídkou brigád

FAJN BRIGÁDY – studentský portál nejen s rozsáhlou nabídkou brigád

Portál www.FAJN-BRIGADY.cz patří k nejnavštěvovanějším portálům, specializujícím se na brigády v zahraničí i po celé ČR. Již více než 300.000 návštěvníků měsíčně hledá brigády zde. Kromě brigád zde však návštěvníci najdou také práce na částečný úvazek i práce pro absolventy.

Na rozdíl od mnoha ostatních portálů jsou zde brigády pravidelně aktualizované, denně zde návštěvníci najdou přes 3.000 různých nabídek. Portál je velmi oblíbený i z toho důvodu, že zde uživatelé najdou jen seriózní brigády - brigády jsou totiž schvalovány ručně administrátory, veškeré podezřelé nabídky se smažou a na portále se vůbec neobjeví.

Nejaktuálnější nabídky jsou vždy nahoře, brigády pro studenty i ostatní uživatele jsou členěny přehledně dle lokalit. Web www.FAJN-BRIGADY.cz však nabízí svým uživatelům další možnosti, jak nají brigádu ještě snadněji. Uživatelé si mohou přidat stránku fajn brigády ke svým oblíbeným stránkám na Facebook, a nechat si tak na svůj profil zasílat vybrané nabídky brigád. Kromě toho mají možnost se také zdarma zaregistrovat k odběru brigád na email prostřednictvím newsletteru. Uživatelé si vyberou, že je zajímají např. brigáda Praha a typ brigády Administrativní. Jakmile se v nabídce objeví brigáda, která vyhovuje těmto kritériím, je uživateli ihned zaslána na email. Takto se šance na získání brigády výrazně zvyšuje, neboť o brigády je velký zájem a brzy po zveřejnění jsou místa již obsazena.

Na portále fajn brigády však studenti najdou také doplňkové služby a informace, které jsou pro ně užitečné, jako např. který je nejvýhodnější studentský tarif, jak si najít nejlevnější povinné ručení na auto, pomoc se zajištěním bydlení na privátě nebo třeba nabídne články k aktuálním a zajímavým tématům. www.FAJN-BRIGADY jsou web pro všechny studenty.

datum: 13.04.2012 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse