Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Studujte angličtinu ve Velké Británii!

Studujte angličtinu ve Velké Británii!

Velká Británie je bezesporu krásná země plná historie, zeleně a moderních aspektů. Vedle toho patří i mezi nejlepší v kvalitě výuky angličtiny. Nezaměnitelný britský akcent má své kouzlo a zní přímo královsky. Právě proto Velkou Británii rádi navštěvují lidé z celého světa. ESL jazykové pobyty Vám nabízí velké množství akreditovaných škol ve 23 městech této nádherné země, kde si jistě přijde každý na své.

Zkušenější a zcestovalejší lidé ocení nezapomenutelnou architekturu a charakteristická zakoutí s osobitým kouzlem, sportovci si užijí dosyta aktivní programy jako plachtění, jízda na koni, na kole, tenis, golf nebo fotbal. A nezapomínáme ani na mladé a zábavymilovné , kteří mají v oblibě plážové radovánky a večerní život v proslulých pubech a klubech.

Většina lidí si pod Velkou Británií vybaví Londýn a jeho světově proslavené památky, ale ve Velké Británii je mnoho nádherných míst, která stojí za to navštívit. Přes léto lidé navštěvují města jako Brighton, kde vládne nezapomenutelná prázdninová atmosféra. Brighton je také mladé a dynamické město, kam rádi jezdí Angličané za odpočinkem. Toto lázeňské letovisko vyhledávané anglickými lordy, se chlubí plážemi, které zvou ke spoustě forem zábavy.

Návštěvníky láká také nejpříjemnejší univerzitní město jižního pobřeží Británie - Bournemouth. Toto město sice nabízí i široké kulturní vyžití, ale určitě nejvíce zaujmou překrásné kvetoucí zahrady a okouzlí 10 km výhled na písčité pobřeží. Mírné klima láká na kurzy angličtiny v Bournemouth celoročně studenty z celého světa.

Zajímavé scenérie nabízí také severně položené Skotsko, země starobylých hradů, které připomínají staré legendy, které byly již tolikrát přeneseny na filmové plátno. Skotsko, země jezer – lochs a údolí – glens, země dechberoucích přírodních krás. Ale také země s pestrou nabídkou životem pulzujících měst nabízejících spousty kulturních akcí, jako je Fringe Festival v Edinburghu nebo koncerty Royal Scottish National Orchestra v Glasgow. Milovníci přírody jistě ocení možnost výletů do Highlands, nebo ke slavnému jezeru Loch Ness. Skotsko však nabízí mnohem a mnohem více, ale to můžete poznat i na vlastní kůži.

Spousta lidí v dnešní době hledá kurzy angličtiny v exotických destinacích. Někteří však touží po tradici, historii, kvalitě a autentickém zážitku. A jazykový pobyt ve Velké Británii nabízí přesně tu ideální kombinaci tradice a kvality. ESL se snaží pomoci Vám splnit Vaše sny. Proč tedy neskloubit kvalitní studium angličtiny na školách, uznávaných všude ve světě spolu s poznáváním jakékoliv části Velké Británie. Dovolená a studium to je trendy v dnešním rychlém světě!!! Směle do toho!!!

datum: 04.05.2012 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse