Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Perspektivní obory, ve kterých najdete uplatnění? Cestovní ruch a letecká doprava!

Perspektivní obory, ve kterých najdete uplatnění? Cestovní ruch a letecká doprava!

Na škole se chci učit to, co se mi bude skutečně hodit a od lidí z praxe, kteří vědí, o čem je řeč. Na přednášky a na studijní oddělení nemusím přes celou Prahu. Peníze na studium si zvládnu vydělat. Příležitost dostane každý, žádné přijímací testy se nedělají.

Stejné představy o studiu na vysoké škole naplňuje více než třem tisícům studentů Vysoká škola obchodní v Praze, která je jednou z největších soukromých vysokých škol u nás. V bakalářském programu nabízí obory Cestovní ruch, Informatika v cestovním ruchu, Služby letecké dopravy a Průvodcovská činnost. Magisterské studium navazuje obory Management cestovního ruchu a Management leteckých podniků.

Prezenční studium na VŠO je uzpůsobeno tomu, abyste měli dostatek času pro získání potřebné praxe i finančních prostředků na studium. Školné se pohybuje v rozmezí 22 000 Kč – 25 000 Kč za semestr. Škola sídlí v centru Prahy a celý areál vytváří příjemné a moderní prostředí pro studium i chvíle volna.

Jedním z hlavních cílů VŠO je kvalitní příprava absolventů školy pro praxi a jejich uplatnění v oboru. Proto jsou mezi vyučujícími renomovaní odborníci s několikaletou praxí u nás i v zahraničí. Škola také udržuje kontakty s mnoha evropskými vysokými školami, prostřednictvím programu Erasmus budete mít možnost studijního pobytu v zahraničí.

Podívejte se na www.vso.cz, kde můžete vyplnit přihlášku on-line. Přijďte na dny otevřených dveří, dozvíte se více. A pak už si užívejte bezstarostných prázdnin.

 

datum: 25.05.2012 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse