Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Seminárky.cz: pro fanoušky nyní práce zdarma

Seminárky.cz: pro fanoušky nyní práce zdarma

Studium někdy není opravdu hračka a vyplatí se proto spojit své síly - a proto jsou tu Seminárky.cz. Našim cílem je odměnit vás za vaši studentskou práci a umožnit, aby pomohla dalším studentům. Být uživatel Seminárek má proto spoustu výhod, ke kterým nyní přibyla další - pokud k registraci na portálu přidáte like na Facebooku, čeká na vás bonus 180 kreditů. Využít je můžete ke stažení jedné placené práce, ale i jinak - fantazii se u nás meze nekladou :)

Se Seminárkami můžete využívat studijní podklady svých kolegů, inspirovat se při psaní seminární, slohové či absolventské práce nebo sdílet své materiály. Ať už v běžném školním provozu, nebo při přípravě na maturitu a zkoušky, Seminárky.cz vás vždy zásobí potřebnými materiály od zápisků z hodin po otázky ke stáním zkouškám. A nejen to. Poradíme vám také se studentskými starostmi, jako je příprava na maturitu nebo citování literatury, a dáme prostor ke zveřejňování vlastních prací. A protože nezapomínáme, že si za ně zasloužíte odměnu, můžete si se Seminárky.cz také vydělat.

Co získáte jako uživatelé Seminárky.cz

  • výhodné stahování prací jiných uživatelů
  • možnost publikovat své práce
  • odměny za vládání nových prací a jejich stažení jinými uživateli
  • novinky ze světa studia každý měsíc
  • nově také jednu placenou práci zdarma, pokud jste navíc našimi fanoušky na Facebooku

Co udělat pro získání práce zdarma

  • zaregistrujte se na Seminarky.cz – pokud již účet máte, přihlaste se tak, jak jste zvyklí
  • přihlaste se do svého facebookového profilu pomocí modrého tlačítka „Login“ v horní části uživatelského účtu (pokud se na Seminárky přihlašujete přes Facebook, tento krok přeskočte)
  • klikněte na tlačítko „To se mi líbí“ v horní části uživatelského účtu
  • k vašemu účtu se přičte 180 kreditů, které můžete využít na stažení jedné práce v nižší cenové hladině – u vybrané práce pak jednoduše zvolíte platbu pomocí kreditů
  • v případě jakýchkoli problémů nás kontaktujte na problemy@seminarky.cz
  • pokud jste Seminárkám dali like v minulosti a stojíte nyní o práci zdarma, napište nám na info@seminarky.cz a do zprávy uveďte svůj login na Seminárkách a jméno užívané na Facebooku
  • pozor: kredity na stažení práce zdarma se vám automaticky přičtou pouze, pokud dáte like prostřednictvím svého uživatelského účtu na Seminárkách (tlačítko „To se mi líbí“) – jestliže Like udělíte přímo na Facebooku, kredity se nepřičtou a musíte nás kontaktovat prostřednictvím mailu, jak je popsáno v bodu výše

 

Podmínky získání kreditového bonusu

Kreditový bonus na stažení jedné placené práce z databáze Seminárky.cz v hodnotě 180 kreditů automaticky získá registrovaný uživatel portálu, který se od 25.9.2013 stane fanouškem portálu na Facebooku prostřednictvím tlačítka „To se mi líbí“ na úvodní straně uživatelského účtu. Uživatel, který udělil „like“ facebookovým stránkám portálu před tímto datem, a uživatel, který se stane fanouškem jiným způsobem než prostřednictvím tlačítka na úvodní straně uživatelského účtu, nemá na kreditový bonus automatický nárok. Pro jeho připsání musí kontaktovat provozovatele portálu na e-mailové adrese info@seminarky.cz s uvedením loginu na portálu Seminárky.cz a jména profilu na Facebooku, pod nímž udělil „like“ facebookovým stránkám portálu Seminárky.cz.

Na kreditový bonus má každý uživatel nárok pouze jednou. Provozovatel má právo neudělit kredity uživateli, který je důvodně podezřelý ze zakládání nových účtů za účelem získání kreditového bonusu. Ve sporných případech si provozovatel portálu Seminárky.cz vyhrazuje právo rozhodnout s konečnou platností.

Akce platí do odvolání. Zpětné udílení kreditového bonusu po skončení akce není možné.

datum: 25.09.2013 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse