Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Soukromá vysoká škola nabízí inovativní studium se zaměřením na praxi

Soukromá vysoká škola nabízí inovativní studium se zaměřením na praxi

Dostatek znalostí a praktických dovedností představuje pro každého z nás vynikající předpoklad pro vykonávání prestižního zaměstnání anebo pro podnikatelský start. Jestliže i vy uvažujete o efektivním a dostupném studiu, máme pro vás tip, který představuje Vysoká škola podnikání a práva. Právě ji si podrobně představíme v následujících řádcích.

Nejnovější soukromá škola s tradicí

Vysoká škola podnikání a práva je nejnovější vysokou školou v České republice. I přesto má dlouholetou tradici. Tento paradox vznikl díky tomu, že vznikla spojením dvou fungujících vzdělávacích institucí, které představovaly VŠMIEP Praha a VŠP Ostrava. Studenti prvně jmenované vysoké školy nastoupili je ke studiu již v roce 2001. Hlavním cílem, který si soukromá vysoká škola Brno stanovila, je právě praktická využitelnost všech znalostí a dovedností v praxi a vynikající uplatnění na trhu práce.

Vyberte si studijní program dle svých představ

Moderní soukromá vysoká škola nabízí zajímavé studijní obory. Typické jsou zejména bakalářské studijní programy zaměřené na ekonomiku a právo. Jmenovat bychom měli i takový magisterský studijní program Podnikání anebo Soukromoprávní studium zakončené titulem Mgr. Jak bakalářské studium, tak i magisterské studium jsou typické spojením s praxí. Zájemci si mohou zvolit prezenční studium, či kombinovanou formu. K dispozici jsou i stipendia a ubytování ve studentských kolejích. Škola se zaměřuje také na vědu a výzkum. Díky experimentálním metodám a kreativitě při studiu získáte spousty důležitých vědomostí, jež využijete v praxi. Podnikatelské začátky tak budete mít maximálně usnadněny.

Celoživotní vzdělávání samozřejmostí

Vysoká škola podnikání a práva poskytuje také program celoživotního vzdělávání. Věnovat se studiu budete moci v mnohých výukových střediscích. Ta se nachází nejen v Praze, Brně a Ostravě, ale i v Pardubicích, Olomouci a Sokolově.

 

datum: 29.06.2016 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse