Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » 10. ročník MissMaturita je v polovině

10. ročník MissMaturita je v polovině

10. ročník soutěže MissMaturita je v polovině. Od září do konce listopadu se přihlásilo už 13 dívek a 4 pánové - hlasovat pro ně a zvolit nejsympatičtějšího maturanta a maturantku 2018 můžete až do 28. února 2018. Více na www.MissMaturita.cz a Facebooku.

Přihlaste se nebo hlasujte v 10. ročníku soutěže MissMaturita.cz! Soutěž trvá od 1. září 2017 do 28. února 2018 a ceny stojí za to - značkové doplňky, přípravné kurzy k maturitě a přijímacím zkouškám, knížky a spoustu dalších cen!

Jak hlasovat?

Stačí povolit na Facebooku aplikaci MissMaturita. Každý týden od září až do konce února můžete poslat hlas oblíbeným soutěžícím. 

Jak se přihlásit?

Pokud jste maturanti a maturantky 2017/2018, pojďte to zkusit! Na stránkách www.MissMaturita.cz provedete krátkou registraci, přihlásíte se pomocí hesla, které obdržíte mailem, a vložíte alespoň dvě fotografie do profilu. Profil je schválen obvykle do jednoho dne. Je na vás, jak přesvědčíte co nejvíce známých, kamarádů a rodinu, aby vám pravidelně zasílali hlasy – jen hrajte fér. Boj je tuhý a dlouhý, ale výhry stojí za tu námahu.
 
Děkujeme partnerům za poskytnutí výher do soutěže a mediální spolupráci.

datum: 28.11.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse