Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Už je to konečně tady - nové Seminárky.cz!

Už je to konečně tady - nové Seminárky.cz!

Vážení věrní uživatelé našeho serveru. Nekonečně dlouhé měsíce nenápadných prací jsou teď už skoro u konce. Váš oblíbený server Seminárky.cz udělal další krok k tomu, aby se z něj stal dospělec, který svým návštěvníků nabídne nejen funkčnost, ale i příjemnou práci a vyhledávání tolik žádaných školních materiálů.

Nové Seminárky.cz přicházejí s několika novinkami.

Jednou z nejvýraznějších je design, který je opět po dlouhé době moderní, rychlý a opravdu dobře udělaný. Na jeho tvorbě se podíleli dva webdesignéři. Dík patří hlavně Janu Hlaváčovi za kompletaci a tvorbu grafických prvků . Snad se vám jejich práce bude líbit.

Další změnou jsou skripty a technické zázemí, které jsou hnacím motorem stránek. Jejich tvorbu plodil v nesčetných probdělých nocích náš velký guru(edit: R - ehm, trocha skromnosti) webmaster Robert. Patří mu velký dík - obětoval kus mládí a asi i porostu hlavy ;-)

Tento úvodník zakončím upozorněním na velkou novinku pro uživatele - ode dneška se můžete k našim každodenním plkům(edit: R - jo, to sedi :) ) vyjadřovat v diskuzi pod článkem. Do diskuzí se samozřejmě budeme zapojovat taky a reagovat na vaše příspěvky. To se máte na co těšit :-)

Tak si nové Seminárky pěkně užijte, brzy přijde ještě tuna novinkových prací.

datum: 04.04.2005 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse