Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Superstar - obnažená tragédie TV Nova

Superstar - obnažená tragédie TV Nova

Není to tak dlouho, kdy jsem se tady rozčiloval nad příšernou úrovní letošního ročníku soutěže Česko hledá Superstar. V té době běžela zatím jen přípravná kola a já jsem v koutku duše doufal, že Nova si své trumfy nechává do velkolepého finále. Nedělní večer mě ale znovu utvrdil v tom, že naše nejsledovanější televize na jakoukoliv kvalitu zvysoka kašle.

Čekal jsem velkolepou scénu s bohatou hrou světel. Čekal jsem moderátory konečně nesvázané scénařem. Čekal jsem frenetické a spontánní publikum natěšené na své miláčky nekomandované režií ze zákulisí. Na co jsem dál čekal? Dál jsem čekal na kvalitní hudební podklady a taky na to, že jednotlivá vystoupení budou trvat déle než trapných 90 vteřin.

Nedočkal jsem se ničeho z toho. Nova zastupovaná mistrem Zunou se pohybuje velmi blízko centra zvracení v mém mozku. Bojím se, že sledování dalších dílů budu muset absolovovat s emitní miskou před ústy..

Jasně, nabízí se otázka, proč ten komerční cirkus tedy každou neděli sleduju. Odpověď je nasnadě - protože se těším na výkony soutežících. Vždycky ve mně budili respekt lidé, kteří chtějí něco dokázat, tvrdě na sobě pracují a obětují svému snu část života. Tihle lidé, navíc s talentem, si respekt určitě zaslouží. Myslím, že právě tohle udržuje tu spoustu diváků pořád ještě u televizních obrazovek.

A kdo to u mně v neděli vyhrál? Za kluky Vlasta Horvát a za holky Klára Zaňková.
A komu se to naopak dle mého nepovedlo? Z holek Míše Noskové a z kluků Michaelu Foretovi.

datum: 11.04.2005 | autor: Martin

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse