Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Hurrrrá! Prázdniny :-)

Hurrrrá! Prázdniny :-)

Dámy a pánové, letos se mi nadmíru zadařilo a už mám hotovo :) Asi je na tom něco pravdy, že čtvrťák je na medicíně už relativně k přežití, hlavně ve srovnání s utrpením v prvních třech ročnících.

Včera se naše studijní skupinka letos naposledy sešla, abychom oslavili úspěšný postup do páťáku. Shodli jsme se na tom, že letos jsme konečně cítili ze strany pedagogů závan kolegiality. Už jsme nebyli bezvýhradně jen čísla určená na odpis, ať už dřív nebo později. Už jsme nebyli jen bezejmenný dav, na který je potřeba permanentně pouštět hrůzu. Letos už nás víc brali jako parťáky ve zbrani, jako (snad) budoucí kolegy na odděleních, klinikách i vesnických praxích.

Proběhlý školní rok byl plný nových zážitků, které člověk hned tak nezapomene. K největším asi počítám to, že jsem měl tu čest asistovat profesoru Antošovi při operaci na chirurgické klinice na Bulovce. To bylo něco, věříte mi?

Ale zpátky na zem, spousta z vás ještě ročník hotový nemá a pachtí se někde v tmavých pokojích nad knížkami. Držím vám všechny palce, které mám, aby se to povedlo!

datum: 10.06.2005 | autor: Martin

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse