Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » "Vlastik! Vlastik! Vlastik!"

"Vlastik! Vlastik! Vlastik!"

Tak takovéhle smsky jsme si vyměňovali celý nedělní večer s Martinem. Vlastík, druhá česká superstar se dohvězdila ke svému konci. Ze srdce mi včera spadl kámen úlevy.

Nevím, jestli jste patřili do tábora zarytých odpůrců, kteří na chatech zarytě bojovali proti koženým moderátorům, špatnému zvuku, nepružnému Zunovi a překomercionalizované Nově. Já se do téhle skupinky ráda zařadím a byla bych s to vyjmenovat řadu zásadních chyb a chybiček, které bych téhle druhé řadě vytkla (zejména po srovnání se superstar slovenskou). A zároveň jsem každou neděli sedala před obrazovku a drtila prsty spolu s Martinem pro Vlastíka.
Líbil se nám už od své výrazné Mandy v prvních dílech. Milé kouzlo osobnosti a velká síla hlasu. Možná trošku mečivý zvuk mu dodává o to více charakterističnosti, která zaručí, že už při prvních tónech z rádia poznáte, že zpívá on. A zpívá dobře.

Pokud Vlastík udělá do stojaté vody české populární hudby alespoň takový vírek jako Aneta, pak to stálo za to. Držím mu palce, ať se mu to podaří. Zaslouží si to.

Jen se mi na mysl dere myšlenka o tolik propíraném českém rasismu. Češi nejsou rasisté. Kdyby byli, Vlastík není superstar. A to by byla sakra škoda. Tolik o rasismu.

Za celé Seminárky všechno NEJ, Vlasto. Užij si to. Zasloužíš si to.

datum: 13.06.2005 | autor: Gabrielka

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse