Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Čtěte - revoluční změny na Seminárkách.cz!

Čtěte - revoluční změny na Seminárkách.cz!

Vážení uživatelé a návštěvníci našeho serveru, právě dnes (tj. 21.12.) zavádíme na Seminárkách.cz hned několik velkých novinek.

Učitelé, nemáte šanci! :-)
1) učitelé už si práce nemohou kdykoliv stáhnout a zkontrolovat, zda je jejich žáci nepoužili při tvorbě vlastních. Jak jsme toho dosáhli?
2) od nynějška je totiž ke stažení práce potřeba zadat stahovací kód. Jak ho získat?
3) stahovací kód se dá získat tak, že pošlete SMSku ve speciálním tvaru a obratem vám na mobil přijde stahovací kód pro žádanou práci

Zaregistrujte se, pošlete své práce – vyplatí se to!
1) ode dneška mohou posílat nové práce do databáze pouze registrovaní uživatelé
2) za poslání každé nové práce může registrovaný uživatel získat spoustu kreditů
3) další kredity získáváte za to, že si ostatní stahují vaše práce
4) za kredity si můžete pořídit skvělé dárky

...Vidíte to, tři měsíce intenzívní práce a já jsem to shrnul do dvou stručných odstavečků. Samozřejmě neočekáváme, že všechno půjde hned od začátku úplně hladce. Na žádné výraznější chyby ale snad nenarazíte. Pokud ale přece jen ano, neprodleně nám je prosím hlašte na naší ICQ help linku.

Prosím, nevnímejte nutnost zadávat stahovací kódy jako naší snahu vám znepříjemnit stahování prací. Nejen, že vaši učitelé nebudou mít k pracem z našeho serveru tak snadný přístup, ale navíc budeme moci díky příjmům z smsek pokračovat v rozvoji serveru, který momentálně navštíví přes 115.000 lidí měsíčně a jehož provoz je měsíc od měsíce dražší.

Zároveň bych rád poprosil autory, kteří nám zaslali své práce do databáze a kteří by rádi za tyto své práce získavali kredity, aby se nám ozvali e-mailem nebo na ICQ. Autory, na které máme kontakt, budeme kontaktovat co nejdříve.

Díky za pochopení. Vaše názory, námitky a myšlenky uvítáme v diskuzi pod tímto úvodníkem.

datum: 21.12.2005 | autor: Martin

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse