Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Novinka! Mrkněte se na práci dřív, než ji stáhnete

Novinka! Mrkněte se na práci dřív, než ji stáhnete

Když jsme před měsícem spuštěli nový systém na našem serveru, věděli jsme moc dobře, že je v něm spousta věcí k dodělání. Asi největší mouchou, která nám v bezesných nocích poletovala kolem hlavy a řvala "musíte mě co nejdřív dodělat!", byla absence tzv. NÁHLEDŮ na jednotlivé práce.

Do této chvíle jste totiž ještě před stažením práce (tj. předtím, než jste utratili 10 kaček za smsku, kredity za stažení nebo čas na poslání žádosti o poslání zdarma) neměli možnost vidět, JAK TA KTERÁ PRÁCE SKUTEČNĚ VYPADÁ ZEVNITŘ. Naše popisky jsou někdy hodně stručné a vypichují jen to nejzákladnější, co se dá v té které práci najít. Proto zájemce o stažení musel často dlouho váhat, jestli se mu práci vyplatí stáhnout nebo ne.

Těm dnům je ale teď konec. Od nynějška je u naprosté většiny prací možné si otevřít SPECIÁLNÍ NÁHLEDOVÉ OBRÁZKY, které jsou věrnou kopií jednotlivých stránek prací v naší databázi.

Podle těchto náhledů si můžete bleskově udělat obrázek o stylu, struktuře a kvalitě té které práce. Sami, bez našich zprostředkovaných informací. Pak už bude jen na vás, zda ta která práce stojí za stažení nebo ne...

datum: 22.01.2006 | autor: Martin

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse