Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Den otevřených dveří na vysoké škole NEWTON College

Den otevřených dveří na vysoké škole NEWTON College

Vysoká škola NEWTON College, nabízející studium ekonomie a managementu, pro vás na sobotu 18. února 2006 připravila Den otevřených dveří. Kromě setkání s vyučujícími a studenty školy a prohlídky budovy můžete navštívit i ukázky výuky v několika předmětech.

V průběhu DOD si budete také moci vyzkoušet přijímačky. A to zdarma. Více informací naleznete na prijimacky.newtoncollege.cz.

Studujte tak, jak chcete žít!
Unikátními rysy vysoké školy NEWTON College je úzké propojení výuky s praxí, aktivní podíl studenta na svém vzdělávání a důraz na rozvoj jeho klíčových schopností potřebných pro budoucí pracovní, ale i osobní život.

Kromě teoretických znalostí z ekonomie, managementu, psychologie, filozofie, práva a lidských zdrojů, je součástí studia i trénink manažerských dovedností pod dohledem specialistů z praxe. Od zahájení studia je navíc studentům nabízena spolupráce s partnerskými firmami i na vlastních projektech NC.

Studijní obory na NC
Globální podnikání a management
Management mezinárodních institucí a veřejné správy

Jak se na NC vyučuje
Na vysoké škole NEWTON College je výuka založena na komunikaci, názornosti a prožitku. Vyučující není všemocným despotou, ale spíše pomocníkem, který studentům umožňuje, aby si určité znalosti a dovednosti vytvářeli sami. Výhodou tohoto přístupu je, že zapojuje studenty do výuky, nutí je přemýšlet a zlepšuje schopnost pamatovat si nabyté znalosti.

Výuka výrazně propojená s praxí
Pro úspěch v reálném životě je potřeba nejen teorie, ale především schopnost efektivně komunikovat a jednat s lidmi, umět je motivovat a vést k požadovaným cílům, rozumět sám sobě a být ochotný rozvíjet svou osobnost. Součástí výuky na NC je i trénink manažerských dovedností, který probíhá formou praktického nácviku v malých skupinách.

Spolupráce s firmami od zahájení studia
Studentům je od zahájení studia v partnerských firmách i na samotné NC nabízena praxe nebo spolupráce na rozmanitých projektech. Tím si mohou nejen na vlastní kůži vyzkoušet to, co se naučili, ale především získávají, v současnosti tolik potřebné, zkušenosti a praxi.

Student jako spolutvůrce svého studia
Úspěch ve skutečném životě do značné míry závisí na schopnosti člověka pohotově reagovat na nové situace, na aktivním přístupu k jejich řešení a na umění inspirovat a motivovat své okolí. Tyto schopnosti lze získat či dále rozvíjet, avšak pouze dlouholetou každodenní praxí. Proto již od zahájení studia předává NC studentovi část odpovědnosti za jeho studium.

Více na www.newtoncollege.cz

datum: 10.02.2006 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse