Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Studium a práce v Austrálii - Den otevřených dveří

Studium a práce v Austrálii - Den otevřených dveří

Vůbec poprvé máš možnost setkat se s Austrálií, nejen jako studijní destinací, ale také dozvědět se více o práci, zajímavostech z cestování a životě u protinožců. V rámci této jedinečné výstavy můžeš získat mnoho informací o pečlivě vybraných vzdělávacích institucích z celé Austrálie.

Kliknete a dozvite se vic!Vážnější zájemci budou moci využít speciálních nabídek a slev na kurzy angličtiny, odborné studium apod. Výstava se koná pod záštitou honorárního konzula pana Petra Vodvářky (Austrade). Kromě originální prezentace připravené tímto zástupcem australské vlády také uslyšíte přednášky na téma studium a práce v Austrálii od zástupců naší agentury (Hanka Vorlová, Peter Kováč), dále také věnujeme prostor Blance Svobodové, autorce cestopisné knihy „Když doma bylo v Austrálii“, pro prezentaci na téma cestování, a v neposlední řadě si zkusíte sami zahrát na domorodý nástroj „didgeridoo“, který přijde předvést Dan Drechsler. Po celou dobu výstavy vám všem budou k dispozici členové týmu G8M8 k osobním konzultacím, zodpoví vám na jakékoliv dotazy a můžete si s nimi dohodnout i nezávaznou osobní schůzku.

Pátek 31. 3. 2006, 10 – 20 hodin
Sobota 1. 4. 2006, 10 – 19 hodin

Millenium Plaza - prostory autosalonu Přerost a Švorc, V Celnici 10, Praha 1 (výstup ze stanice metra „Náměstí Republiky“ směr Masarykovo nádraží, zastávka tramvaje Masarykovo nádraží (č. 1, 3, 5, 9, 26). Výstava se koná pod záštitou Australského konzulátu „Austrade“.

Každý, kdo vyplní slosovatelný formulář může vyhrát jednu z mnoha zajímavých cen. Tou hlavní je sleva na školné v hodnotě 45.000 Kč!

datum: 20.03.2006 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse