Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Budoucí kariéra, lákavé dobrodružství

Budoucí kariéra, lákavé dobrodružství

Milí zájemci,
agentura STUDYLINE Vás srdečne zve na veletrh studia a práce v zahraničí. Pro všechny, kteří se zajímají o studium, práci či jen o cestování v Austrálii, Novém Zélandu, Velké Británii nebo Irsku jsme přichystali pozoruhodný veletrh. Vstup na veletrh je zdarma! Speciální nabídka a ceny studia v zahraničí pro každého účastníka veletrhu!

A co všechny zúčastněné čeká? Dvě odpoledne plné zajímavých a užitečných informací. První den veletrhu STUDYLINE, středa 10.5.2006, bude zaměřen na protinožce a to konkrétně na Austrálii a Nový Zéland. Naším cílem je podat Vám co nejvíce informací tak, abyste si mohli vytvořit o obou zemích a pobytech v nich konkrétní představu. Dozvíte se zde o vzdělávávacím systému a možnostech studia anglického jazyka, odborných kurzů, ale i univezitního studia. Představíme Vám nabídku našich partnerských škol. Jelikož Austrálie i Nový Zéland jsou pro nás středoevropany exotické destinace, nenechte si ujít přednášku o cestování. Zabývat se také budeme vízovou problematikou, se kterou máme několikaleté zkušenosti. A protože nám studentská víza umožňují legálně v Austrálii pracovat, jedním z bodů programu bude i téma pracovních možností.

Austrálie, Nový Zéland - středa 10.5.2006 od 14:00 do 18:00 hodin
Velká Británie, Irsko - čtvrtek 11.5.2006 od 14:00 do 18:00 hodin

Veletrh STUDYLINE se koná 10. - 11.5.2006, vždy od 14:00 do 18:00 hodin v EURO DANCE CENTRU, Národní 10, Praha 1 (vchod z Voršilské ulice).

Více informací o možnostech studia, práce a cestování v zahraničí najdete na www.STUDYLINE.cz

datum: 27.04.2006 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse