Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Den otevřených dveří na NEWTON College ještě 9. září

Den otevřených dveří na NEWTON College ještě 9. září

Pro ty z vás, kteří neuspěli u přijímaček a místo vybírání vysoké školy se oddávali prázdninovým radovánkám, připravila vysoká škola NEWTON College zářijový Den otevřených dveří. V sobotu 9.9. si budete moci nejen prohlédnout budovu školy a studijní zázemí, ale také se setkat se studenty a studentkami 2. a 3. ročníku, kteří budou vašimi průvodci na DOD. Budete mít tedy jedinečnou příležitost vyptat se jich na dojmy a zkušenosti ze studia. Dále jsou připraveny ukázky výuky v několika předmětech, které vám přiblíží, jak se na NC učí. A pokud vás NC zaujme natolik, že se rozhodnete stát jejími studenty, můžete přímo na místě vykonat bezplatné přijímací řízení.

Profil vysoké školy NEWTON College

Unikátními rysy NC je úzké propojení výuky s praxí, aktivní podíl studenta na jeho vzdělávání a důraz na rozvoj klíčových kompetencí, tedy schopností potřebných pro pracovní, ale i osobní život. Jedná se především o schopnost řídit svůj osobní rozvoj, efektivně komunikovat a jednat s lidmi, motivovat a vést pracovní týmy. NC předává svým studentům část odpovědnosti za jejich studium, což znamená, že studenti NC mají od zahájení svého studia možnost podílet se nejen na podobě výuky, ale i na fungování školy samotné.

Zkušenosti a praxe od zahájení studia

NC nabízí svým studentům možnost vyzkoušet si nabyté znalosti i dovednosti přímo v praxi. V průběhu studia studenti spolupracují na reálných projektech s partnerskými firmami a institucemi. Mohou se také zapojit do projektů v rámci NC především v oblasti propagace, výzkumu, publikační činnosti a pořádání konferencí. Díky načerpaným zkušenostem a rozsáhlé praxi získají absolventi NC při hledání prvního zaměstnání náskok před absolventy jiných vysokých škol.

Studijní obory

NC pro akademický rok 2006/2007 otevírá 3leté bakalářské obory „Globální podnikání a management“ a „Management mezinárodních institucí a veřejné správy“.

Přijímačky bez stresu a zadarmo

Přijímací rozhovor na NC se skládá ze dvou částí – z eseje a motivačního rozhovoru. Esej slouží jako příprava pro motivační rozhovor se zástupci vedení školy a vyučujících. Popíšete v ní, proč chcete na NC studovat, co očekáváte a jakou máte představu o svém studiu. V motivačním rozhovoru máte možnost vaše představy rozvinout a získat další potřebné informace. Přijímací řízení je bezplatné. Probíhá v Brně i v Praze. V případě zájmu si můžete domluvit individuální termín na telefonu 545 124 620 nebo 545 124 614.

Termíny v září, on-line přihlášku a další informace hledejte na prijimacky.newtoncollege.cz

datum: 12.08.2006 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse