Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Víme o vás, vykukové

Víme o vás, vykukové

Asi je to tak na tom světě zařízeno, že když člověk udělá vůči svým uživatelům vstřícný krok, najde se pak zákonitě skupina záškodníků, kteří této dobré vůle zneužívají.

Přesně to se stalo i nám. Možná jste to ještě nezjistili, ale vězte, že už od počátku zavedení systému SMSek a kreditů jsme umožnili získat jakoukoliv práci z databáze i těm, kteří nemohou poslat smsku nebo nechtějí přispět na provoz serveru. Jestliže nám zájemce o takovou práci pošle emailem žádost, jestli bychom mu tu kterou práci mohli poslat, rádi to uděláme.

Má to ale pár omezení - jde požádat jen o jednu práci denně a my máme na odeslání lhůtu 14 dnů.

Jenže byste nevěřili, co jsou takoví vykukové schopní podstoupit, aby se dostali k více pracem najednou, aniž by obětovali desetikačku nebo pár kreditů - zakládají si x nových emailů, mění svá jména, mění písmo, dokonce i zemskou polokouli nebo časové pásmo... Zapomínají ale na jedno - že práce zájemcům neodesílá robot, nýbrž člověk ;-)

Takoví týpci si koledují o to, že je zařadíme do seznamu ignorovaných a tím pádem od nás už nikdy nedostanou nic. Jak řekl R. Hrušínský ve vesničce: "Takoví budeme prevíti!".

datum: 26.10.2006 | autor: Martin

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse