Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Hledáme šikovného fejetonistu/žurnalistu

Hledáme šikovného fejetonistu/žurnalistu

Už je to pěkných pár let, kdy jsme se železnou pravidelností ťukali večer co večer do klávesnice krátké myšlenkové toky literární formou téměř podobné fejetonům. Úvodníky, jak těmto literárním plodům láskyplně říkáme, mají na serveru Seminárky.cz dlouholetou tradici, kterou, pokud vím, dodržuje málokterý podobně zaměřený web.

A proto bychom rádi do svého skromného týmu přibrali šikovného autora, který by rád úvodníky pro náš web psal. Autora, který si rád hraje s písmenky, která skládá do zajímavých myšlenek. Do myšlenek, které řeknou leccos jeho vrstevníkům - které je pobaví, zaujmou, někdy i pobouří, ale hlavně, které je přimějí udělat si názor na současné problémy všech mladých lidí (studentů, studujících, pedagogů...), kterých přijde na Seminárky.cz klidně přes 150.000 měsíčně.

Může to být kdokoliv, kdo umí psát (tedy nejen student žurnalistiky, novinář na volné noze či začínající spisovatel) a kdo má lidem, co říct.

Jednotlivé úvodníky budou samozřejmě honorovány.

Pokud vás myšlenka psát články pro Seminárky.cz zaujala nebo k ní máte jakékliv dotazy, neváhejte nám napsat na info (zavináč) seminarky.cz nebo na můj email. Doporučujeme poslat i reference na předchozí napsané články, případně nám nějaké poslat rovnou.

datum: 31.10.2006 | autor: Martin

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse