Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » Kolaps zasílání SMS kódů

Kolaps zasílání SMS kódů

Jsem rozhodnut opustit názor, že nešťastným dnem je pátek třináctého. Na mém osobním žebříčku nešťastných dnů jej nahradila NEDĚLE PÁTÉHO.

V neděli totiž zkolabovalo hned několik velkých informačních systémů, které zajišťují zasílání (nejen našich) SMS zpráv v rámci různých českých služeb. Jako první se během nedělního dopoledne položily servery společnosti ATS Praha, které sice byly po několika hodinách nahozeny, avšak uživatelům přišly jejich stahovací kódy s obrovským zpožděním.

Poté kleknul z nějakého důvodu systém předního českého operátora - Vodafone, který byl prakticky celou neděli ochromen a nebyl schopen nahodit svou Samoobsluhu, SMS bránu, ale ani autentizační zprávy GSM Bankingu a jiných klíčových služeb. A samozřejmě ani Vašich stahovacích kódů :-/

Velmi nás to mrzí, ale v tomhle jsme naprosto nevinně. Naopak jsme byli celý den v pohotovosti a snažili se pmoct každému z Vás, kdo jste se nám ozvali na ICQ Hotline či na kontaktní emaily. Pokud Vám prozatím nepřišel objednaný kód, zkuste posečkat a jestli čekat nemůžete, neváhejte a obraťte na nás.

Prostě... dávejte si bacha na neděli páteho.

datum: 05.10.2006 | autor: Martin

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse