Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » 25 z 30 řidičů Eurolines doporučuje: Kolo vezměte s sebou

25 z 30 řidičů Eurolines doporučuje: Kolo vezměte s sebou

Zahálí vaše tělo i duch? Vytáhněte kolo a vyražte s námi na cesty. Nebudeme vás honit po Praze, nebudeme vás honit ani v Čechách a ani na Moravě. Pošleme vás rovnou do světa! Vážně. Máme více než 150 zastávek v Evropě. Můžete se nechat na jednom místě vyložit a na úplně jiném zase naložit. Nebo dojedete na kole až domů…? A jestli chcete, můžete k tomu mít tapetu EUROLINES v mobilu ZDARMA :-)

U EUROLINES je KOLO welcomed.

Když ho zabalíte jako zavazadlo (30 x 60 x 100 cm) a s sebou nevezmete víc, než 1 baťoh nebo 1 tašku (do 30 kg), tak vám ho odvezeme úplně zdarma. Jízdenku si můžete koupit i on-line a místo pro kolo si zarezervujete v naší kanceláři na Florenci (kapacita je omezená).

A kam to bude …?

Vyhledali jsme pro vás pár tipů. Ty notoricky známé necháme na konec. Kdybyste náhodou nedočetli, tak o tolik nepřijdete

Za humny je … Německo. Od hradu k hradu, od jednoho zámku ke druhému – říká se tomu „Burgenstrasse“. Je dlouhá nějakých 1 000 km – z Mannheimu přes Norimberk až do Prahy (konečná je na Karlštejně) a objevíte tu zachovalý středověk. Samozřejmě v dobrém slova smyslu. Slušně se projedete a cestou určitě zažijete to, co vám nedokážeme ani při nejlepší vůli naplánovat. Naše záchytné body = zastávky jsou: Praha, Norimberk, Heidelberg, Mannheim. Nejlevnější jednosměrka do Norimberka vyjde na 550 Kč. A na další rady, fotky a mapy mrkněte na www.burgenstrasse.de.

Zemí „nafouknutých duší“ je … Dánsko. Kolo je tu životním stylem, terén je více než vhodný (nejvyšší bod měří 175 m), stezky jsou zřetelně označené a jejich délka dá tak 5 000 km. Znavené tělo položte do trávy nebo do Baltského moře (na mělčinách teplého) a duši potěšte v místních hospůdkách třeba tuborgem. S Eurolines do Kodaně nebo Rodby (od června i do Aalborgu) od 1 050 Kč za jednosměrku. Ale když přeplujete moře, můžete pokračovat až do Norska a Švédska. I tady nás najdete.

A nakonec dáme … Holandsko. Víme, že jste na něj mysleli. Cyklostezky jsou tu jako pavučina po celé zemi. Buďte bez obav ze silničního provozu, s tím se na kole nepotkáte. Cyklista má svoje semafory, svoje ukazatele, svoje podjezdy, svoje jízdní pruhy. Kromě Amsterdamu vám nabídneme Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam nebo Utrecht. Jednosměrka do Amstru je od 950 Kč. Ty nejlepší tipy hledejte na www.holandsko.cz.

Nedá to celkem 150 destinací, ale na ty další se podívejte na www.jizdenkydoevropy.cz. Určitě máte i vlastní nápady. Tak zvolte cíl a cestu nechte na nás.

Země - Kolo jako 2. zavazadlo:

B - 0 Kč, D - 0 Kč, DK - 0 Kč, F - 0 Kč, GB - 0 Kč, NL - 0 Kč, E - 200 Kč, LT - 360 Kč

Chcete mít navíc tapetu EUROLINES v mobilu zdarma?

datum: 23.04.2007 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse