Seminarky.cz > diskuse k úvodníkům » JAK SE DOSTAT NA ROCK FOR PEOPLE? JEĎTE S EUROLINES!

JAK SE DOSTAT NA ROCK FOR PEOPLE? JEĎTE S EUROLINES!

K tomuto festivalu není co dodávat, snad jen to, že letošní, již, 13-tý ročník, se bude odehrávat na letišti v Hradci Králové.

Pro fanoušky letošního ročníku Rock for People pořadatelé ve spolupráci s Eurolines připravili festivalové autobusy, jedoucí z hlavního města přímo do Festival Parku v Hradci Králové.

Zvláštní linky budou odjíždět ze stanoviště na Černém Mostě a z Festival Parku v Hradci Králové, a to ve dnech od 4. do 6. července, tedy po celou dobu konání festivalu.

Cena jednosměrné jízdenky je 80 Kč, pro držitele karet ISIC a ALIVE je cena jednosměrné jízdenky 60 Kč.*

Jízdenky je možné zakoupit pouze v předprodeji, a to on-line nebo v Eurolines prodejní kanceláři na autobusovém nádraží Praha Florenc.

Kupte si vstupenky na festival a jízdenku v Eurolines prodejní kanceláři a ušetříte si cestu do dvou předprodejů, či dvojí poštovné.

*Podmínky uplatnění slevy:
Uvedená sleva pro karty ISIC, ALIVE bude poskytnuta pouze držitelům platných karet. Karta ISIC, ALIVE musí být platná v den uplatňování nároku na slevu. Držitelé karet se při nástupu do autobusu musí prokázat platnou kartou ISIC nebo ALIVE. V případě, že karta nebude platná, bude cestující povinen na místě uhradit rozdíl v ceně, tj. 20 Kč.

Vícenásobné využití slevy (nákupu zlevněné jízdenky) stejným držitelem karty v rámci jedné cesty je zakázáno. Na jednu kartu ISIC, ALIVE lze zakoupit pouze jednu zlevněnou jízdenku na jeden konkrétní spoj.

datum: 18.06.2007 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse