Seminarky.cz > Seminárky/Referáty > > Gastronomie - esej anglicky

Gastronomie - esej anglicky


Kategorie: Angličtina

Typ práce: Eseje

Škola: nezadáno/škola není v seznamu

Charakteristika: Práce popisuje jídelní zvyky ve světě i u nás, v ČR. Charakterizuje snídani, oběd i večeři, ale hlavně se zaměřuje na českou kuchyni a tradiční nápoje, jimž vévodí pivo. K porovnání jsou uvedeny i některé další země z pohledu jejich tradičních pokrmů.

Obsah

1.
Úvod
2.
Snídaně
3.
Oběd
4.
Večeře
5.
Pivo
6.
Jídlo a jiné země a kontinenty

Úryvek

"The last meal of the day is dinner. In many families, the menu usually consists of another warm meal, for example dumpling with sauce, pancakes, or sausages with mustard. If we have a cold dinner it may be cheese, salami, ham, vegetables, and bread.
The Czech diet is not very healthy. It is based on meat, especially pork. Our national meal is roast pork with dumplings and sauerkraut. Popular dishes include Wiener schnitzel with potato salad, roast beef with a cream sauce or cabbage soup with sausage. Most meat is served with potatoes or dumplings. "

Poznámka

Velmi stručné!!!

Vlastnosti

STÁHNOUT PRÁCI

Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: x454e4536bc150.zip (6 kB)
Nezabalený formát:
Food_essay.doc (25 kB)
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.

Diskuse