přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Ulice: Pasteurova 935/8a
Město: Olomouc
Typ školy: SŠ
Název | Goodness | Staženo |
---|---|---|
Základní tepelné úpravy při přípravě pokrmů (Potraviny a výživa)Práce obsahuje stručně vypracovanou maturitní otázku na téma Základní tepelné úpravy při přípravě pokrmů (Potraviny a výživa). Rozebírá vaření, dušení... (detail) Typ školy: SŠ Typ práce: Maturitní otázky Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola |
3x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.