přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)

Kategorie: Angličtina, Hotelnictví a turismus
Typ práce: Maturitní otázky
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Tato práce uvádí jídelní lístek s obrázky v angličtině. Vypisuje nejen alkoholické a nealkoholické nápoje, polévky, teplé a studené předkrmy, ale také bezmasá jídla, ryby, speciality, včetně pokrmů z hovězího, vepřového a drůbežího masa. Nechybí ani saláty, dezerty, poháry a přílohy.
| Další práce od tohoto autora | ||
|---|---|---|
| 1. | Jídelní lístek - anglicky | 2349x |
| 2. | Německá slovíčka o dopravě - Transport, Verkehr | 1662x |
| 3. | Šedá ekonomika | 75x |
| 4. | Cena, cenová politika a metody stanovení ceny | 70x |
| 5. | Investiční rozhodování ve finančním řízení podniku | 26x |
| 6. | Leasingové financování | 15x |
| 7. | Zúčtování se zaměstnanci ve finančním účetnictví | 12x |
| 8. | ISO 26000 - norma pro společenskou odpovědnost | 7x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.