Jídelní lístek - SWOT analýza
Kategorie: Marketing, Gastronomie
Typ práce: Seminárky/referáty
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Práce zahrnuje SWOT analýzu nabídky jídelního lístku hotelové restaurace Rožmberk v Čechách. V práci jsou popsány - silné stránky, slabé stránky, příležitosti a hrozby.
Obsah
1. | Lokalita a definice zařízení
|
Úryvek
"SWOT ANALÝZA JÍDELNÍHO LÍSTKU
LOKALITA:
- Rožmberk, Čechy
STRAVOVACÍ ZAŘÍZENÍ:
- hotelová restaurace
SILNÉ STRÁNKY:
- pestrost, barevnost, grafická úprava obrázků se staročeským nádechem
- trojjazyčné pojmenování pokrmů
- atypické prostředí restaurace velmi dobře kontrastuje s obrázky a barvami
- různorodost pokrmů
- především české speciality
- splnění – název, cena, gramáž, číslo,
- úvodní fotografie restaurace - hrad
SLABÉ STRÁNKY:
- špatný úvod „Rádi pro Vás zajistíme …“
- beze zmínek o historii ve spojitosti s hradem Rožmberkem
- název „Růže“ bez vysvětlení
- fádné a nezajímavé fotografie (slavnostní tabule)
- špatný sled pokrmů a nápojů ve vztahu ke gastronomickým pravidlům:
začíná nápoji (studené předkrmy), (nápoje by měly řazeny za pokrmy a začínat aperitivy a končit teplými nápoji), JL začíná nealkoholickými a končí teplými, po nápojích následuje „slané pečivo“, tj. tyčinky, chipsy .. a dále „cigarety“ – (doplňkový sortiment – až na konec), druhé místo teplé předkrmy (třetí místo), bezmasá jídla zařazena po polévkách (polévky – 12. místo), bezmasé pokrmy – ryby – 5. místo ! (po teplých předkrmech), vypuštěna zvěřina – nahrazena hovězím masem, žádné dětské pokrmy (CR!), žádné lehčí jídla – pouze saláty"
Vlastnosti
Číslo práce: | 23736 |
---|
Autor: | giraldy - pitnerova.pavla na seznam.cz |
Typ školy: | VŠ |
Počet stran:* | 1 |
Formát: | MS Word |
Odrážky: | Ano |
Obrázky/grafy/schémata/tabulky: | Ne |
Použitá literatura: | Ne |
Jazyk: | čeština |
Rok výroby: | 2012 |
Počet stažení: | 508 |
Velikost souboru: | 9 KiB |
* Počet stran je vyčíslen ve standardu portálu a může se tedy lišit od reálného počtu stran. |
STÁHNOUT PRÁCI
Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: x4facf6bcb09ac.zip (9 kB)
Nezabalený formát:
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.
Diskuse