 
| přečtěte si zdarma nové číslo časopisu | 
	Recentní suroviny: skripta
	Základní překladatelské termíny - rusky
	Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
	Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
	Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
| Název | Goodness | Staženo | 
|---|---|---|
| Hotelnictví a turismus - vypracované okruhy k bakalářským zkouškámTato práce obsahuje 20 podrobně vypracovaných otázek k bakalářským zkouškám na hotelové škole. Charakterizují základní problematiku nejen z oblasti ho... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |  | 459x | 
| Technologie potravin a pokrmů: otázky ke SZZPráce obsahuje 19 vypracovaných témat pro SZZ skládající se z předmětů: Technologie potravin rostlinného a živočišného původu, konzervace a balení pot... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |  | 24x | 
| Vývoj hotelnictví a gastronomie v ČRPráce zahrnuje téma Vývoj a postavení oboru v hospodářství ČR. Nejprve popisuje legislativní požadavky a podmínky pro provozování hotelových a restaur... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |  | 13x | 
| Hotel jako hospodářská jednotkaPráce je zpracována přehledně a zahrnuje pravdivé informace získané z literatury a vlastních poznatků. Je složena z těchto částí: služby hotelu, typol... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |  | 10x | 
| Nákupní, skladovací a výrobní činnost v gastronomiiPráce je zpracována přehledně a zahrnuje pravdivé informace získané z literatury a vlastních poznatků. Je složena z těchto částí výběr dodavatele, zaj... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie | 9x | |
| Formy prodeje a způsoby nabídky v gastronomiiPráce je zpracována přehledně a použité zdroje jsou ověřenými. V práci je téma rozděleno do následujících témat: nabídka, jídelní a nápojový lístek, m... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie | 7x | 
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.